De Cursus BRL9101

Het werken op, aan of langs de weg brengt de nodige risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurd. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, is het volgen van de Cursus BRL9101 van groot belang.  

De laatste maanden krijg ik steeds vaker de vraag om een Cursus BRL9101 verkeersmaatregelen te plannen. Het is alleen niet altijd duidelijk of desbetreffende persoon de ‘medewerker-variant’ of de ‘vakman-variant’ moet volgen. Wat de verschillen zijn ziet u hieronder.

BRL9101 Vakman Verkeersmaatregelen

Mag na het slagen voor deze cursus, zelfstandig verkeersmaatregelen plaatsen bij o.a. werk in uitvoering.

BRL9101 Medewerker Verkeersmaatregelen

Mag na het slagen voor deze cursus, onder toeziend oog van de Vakman, verkeersmaatregelen plaatsen bij o.a. werk in uitvoering.

Cursusmogelijkheden

Beide cursussen kunnen zowel incompany als via de open inschrijving worden gevolgd. Een voordeel van de incompany mogelijkheid is dat u kunt bepalen waar en wanneer (ook op zaterdag) dit gepland moet worden. Daarnaast is het qua investering ook aantrekkelijk vanaf ongeveer 8 medewerkers.|

Planning open inschrijving:

  • BRL9101 Vakman Verkeersmaatregelen – 7 & 8 november in Utrecht
  • BRL9101 Medewerker Verkeersmaatregelen – n.n.b.

Meer informatie vindt u hier. Neem voor úw (maatwerk)mogelijkheden contact met me op via gmulder@nivoo.nl of (0346) 21 74 25.

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Directeur