Vanwege de Permanente Her- en Bijscholing in de verschillende domeinen heeft NIVOO het unieke PHB-volgsysteem ontwikkeld. Met dit systeem houden wij voor u bij wanneer u weer een volgende module moet volgen. Nadat u geslaagd bent voor de Basisbekwaamheid BOA en u als BOA bent aangesteld, dient u deel te gaan nemen aan de Permanente Her- en Bijscholing. Dit houdt in dat u in 5 jaar tijd 4 modules moet afleggen.

Wat betekent dit voor u?
Wanneer u in het PHB-volgsysteem bent opgenomen zullen wij u ieder jaar pro-actief inschrijven en uitnodigen voor de volgende module en het bijbehorende examen. U hoeft dus niet meer zelf uit te zoeken wanneer en waar u kunt deelnemen. U hoeft uzelf ook niet ieder jaar opnieuw in te schrijven en het uitgebreide aanmeldingsformulier in te vullen. Kortom: u wordt volledig ontzorgd!

Hoe kunt u worden opgenomen in het PHB-volgsysteem?
Wanneer u zich gaat inschrijven voor de Opleiding Basisbekwaamheid BOA of de Permanente Her- en Bijscholing kunt u dit direct aangeven op het aanmeldingsformulier. Zijn uw gegevens al bekend, dan is een telefoontje (0346 21 74 21) of een mailtje (info@nivoo.nl) voldoende.