Welkom Jeltsje!

De afgelopen jaren hebben we als NIVOO Verkeer een mooie groei doorgemaakt. Ik merk dat opdrachtgevers steeds vaker kiezen voor kwaliteit, wat resulteert in een steeds groter wordende klantenkring, waardoor we elk jaar meer cursussen verzorgen.

Op een gegeven moment zit je aan je plafond en is het lastig om te blijven groeien met dezelfde middelen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een interne collega van NIVOO Opleidingen te laten doorstromen naar NIVOO Verkeer. Voor veel van onze opdrachtgevers is ze geen onbekende, maar ze stelt zich toch graag even aan u voor.

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Jeltsje en ik ben inmiddels alweer 2 jaar werkzaam bij NIVOO. Ik was toe aan een andere uitdaging en vind het leuk om wat andere werkzaamheden te gaan doen. Vandaar de switch naar verkeer! Ik ben woonachtig in Harderwijk samen met Erik, in m’n vrije tijd wil ik nog wel eens op het water zijn, op de racefiets (beginnend) of lopen door de natuur.

Jeltsje gaat zich binnen NIVOO Verkeer bezighouden met de planning, backoffice en diverse andere zaken. Met Jeltsje in het team hebben we weer voldoende mogelijkheden en capaciteit om ook voor de komende jaren een mooie groei te realiseren!

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Directeur