Als kwaliteitsgericht kennis- en opleidingsinstituut bieden we u graag het beste op het gebied van opleidingen en daarbuiten. Omdat het werkgebied van handhaving, verkeer en veiligheid breed is, werken we soms samen met specialistische partners. Zo zijn we er zeker van dat we u altijd een oplossing van hoogwaardige kwaliteit kunnen bieden. Hieronder ziet u een selectie van de partners waarmee wij samenwerken.

DHW Support is gespecialiseerd in wetgeving , detachering en ondersteuning op het gebied van de

Drank- en Horecawet voor overheidsinstellingen en bedrijven.

Van een eerste risico inventarisatie tot het opleveren van een volledig op maat gemaakt bedrijfsnoodplan en de opleiding van bedrijfshulpverleners (BHV). Wij geven voor de BOA specifieke trainingen op het gebied van levensreddend handelen.

Academie voor bijzondere wetten is specialist in het verzorgen van trainingen en opleidingen op het gebied van integraal horecarecht, Drank- en Horecawet, Wet Bibob, Wet op de kansspelen, Winkeltijdenwet en gemeentelijke APV’s.

Straatcontact.nl is een bedrijf dat uit behoefte is ontstaan. We werken met trainers die veel ervaring hebben in het werken met jeugd/jongeren projecten, integrale samenwerking projecten en veiligheidshuizen. Voor organisaties als: politie, brandweer, docenten, toezicht en handhaving (jeugdboa's), wijkwelzijn (jongerenwerk) en gemeenten. Onze trainers, coaches en projectleiders zijn gedreven en zien iedere opdracht als een nieuwe uitdaging. U kunt dan ook rekenen op veel passie, kennis, inzet en betrokkenheid. De trainers komen graag in het werkgebied van de opdrachtgever. Zo draaien ze mee op die momenten dat het nodig is, ook tijdens avond- en weekenddiensten.