Waarom een opleiding volgen bij NIVOO?

Waarom het zo’n goed idee is om een opleiding bij NIVOO te volgen?

Het lijkt mij zinnig dat eens uit te leggen:

NIVOO staat voor het Nederlands Instituut Voor Opleiding van Opsporingsambtenaren. Het verzorgt opleidingen op het gebied van Handhaving, Verkeer en Veiligheid. NIVOO is gevestigd in Maartensdijk, maar verzorgt cursussen in Amsterdam, Eindhoven, Meppel, Rotterdam, Utrecht en desgewenst ook incompany.

Bij de opleidingen kunt u denken aan verkeersopleidingen, de opleiding tot toezichthouder van de Drank- en Horecawet, de opleiding tot buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) en de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) voor de BOA in de domeinen I tot en met IV. Deze worden verzorgd door vakbekwame docenten met jarenlange praktijkervaring, waar nodig ondersteund door professionele acteurs.

NIVOO beschikt over een eigen uitgeverij met het beste cursusmateriaal dat voortdurend up-to-date wordt gehouden. Voorts kan de cursist gebruik maken van de ELO: een elektronische leeromgeving met theorietoetsen en proefexamens. Uit gesprekken met cursisten blijkt dat de combinatie van uitstekend cursusmateriaal, de elektronische leeromgeving, de goede logistiek en de deskundigheid van de docenten en acteurs als prettig wordt ervaren en leidt tot een hoog slagingspercentage.

U vraagt zich af wie ik ben?

Ik ben Maic Beck. Ik heb 4 jaar bij de Militaire Inlichtingen Dienst gewerkt, 2 jaar bij het Britse Beveiligingsbedrijf Securicor en 35 jaar bij de politie, waarvan de laatste 15 jaar als praktijkcoach.

Voor NIVOO verzorg ik de cursussen Rechtskennis en GBT voor de Basisbekwaamheid BOA, de PHB-cursussen WKORG, WKORS, SO en D&C en de cursus Proces-Verbaal. Tevens ben ik namens NIVOO “uitgeleend” als docent aan het Scalda (ROC) te Middelburg voor de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) waar ik op maandag en woensdag de modules Rechtskennis, WKPV1 en WKPV2 verzorg. In het verleden heb ik voor NIVOO op aanvraag ook cursussen Bestuursrecht, Bestuurlijke Strafbeschikking en APV verzorgd.

Geschreven door: