Open inschrijving Cursus Vakman verkeersmaatregelen BRL9101 gepland!

Met het oog op het voorkómen van verkeersongelukken, letsel bij wegwerkers en verkeersdeelnemers én met het oog op de doorstroming van het wegverkeer is het belangrijk dat de verkeersmaatregelen t.b.v. wegwerkzaamheden op de juiste wijze worden geplaatst, in stand worden gehouden en worden verwijderd. Ook ontwerp- en voorbereidingsfase is daarbij belangrijk.

Met het oog op het voorkómen van verkeersongelukken, letsel bij wegwerkers en verkeersdeelnemers én met het oog op de doorstroming van het wegverkeer is het belangrijk dat de verkeersmaatregelen t.b.v. wegwerkzaamheden op de juiste wijze worden geplaatst,

Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat de juiste verkeersmaatregelen te ontwerpen, voor te bereiden en uit te voeren. Hij houdt daarbij rekening met de wegsituatie, het verkeersaanbod, specifieke knelpunten t.a.v. doorstroming en weggebruik door hulpverleningsdiensten enz.

Op 5 & 12 april 2019 staat bij ons op kantoor in Maartensdijk de open inschrijving Cursus Vakman verkeersmaatregelen BRL91010 gepland. Meer informatie of inschrijven vind u op de pagina Cursus Vakman verkeersmaatregelen BRL91010.

Heeft u 8 of meer personen die deze cursus moeten volgen, neem dan contact op voor de mogelijkheid om deze bij u op locatie te verzorgen.

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Directeur