Ontwikkeltrajecten in samenwerking met Randstad HR Solutions

Als opleider helpen wij u graag om te groeien in uw vak! Of het nu gaat om de Basisbekwaamheid BOA, de PHB of één van onze andere vakinhoudelijke opleidingen: u leert altijd bij.

De wetgeving en exameneisen blijven voortdurend veranderen. We doen altijd ons best om deze wijzigingen zo snel mogelijk te verwerken en houden daarmee ons lesmateriaal up-to-date. Ook geven we onze docenten via docentenavonden en info-mails de nieuwste informatie mee. Zo weet u zeker dat uw opleiding altijd actueel is.

Graag willen we u informeren dat vanuit het ministerie van SZW er een subsidie beschikbaar is om BOA's een kort ontwikkeltraject aan te bieden.

Vanuit Randstad HR Solutions is een samenwerking gezocht met NIVOO. Randstad HR Solutions voert deze ontwikkeltrajecten uit en ontzorgt u volledig bij aanvraag en afwikkeling omtrent de subsidie. De subsidie is erop gericht om medewerkers van 45+ na te laten denken over hun loopbaan en handvatten aan te bieden om fit en vitaal de pensioensgerechtigde leeftijd te behalen. Eén van de handvatten kan zijn een handhavingsopleiding die uitgevoerd kan worden door NIVOO. Randstad HR Solutions en NIVOO geloven dat deze actie eraan bijdraagt dat 45+ medewerkers fit-for-the-job blijven.

Voor leidinggevenden is er ook een training. Doel van deze training is om meer kennis te krijgen over hoe werknemers ondersteund kunnen worden bij het realiseren van hun toekomstige loopbaanwensen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we vertellen u er graag meer over!

Wilt u ook groeien in uw vakgebied? Bekijk onze folder BOA Basisbekwaamheid en PHB Domein I voor de opleidingen die dit najaar gepland staan. NIVOO helpt handhavers groeien!

Geschreven door: