NIVOO Verkeer: Persoonlijk – Enthousiast – Deskundig

Op het moment van schrijven is 2018 al ruim een maand oud. In die eerste maand hebben we alweer een groot aantal opleidingen gepland. Fantastisch om te merken dat u als opdrachtgever ook in 2018 weer vertrouwen in ons uitspreekt. In 2017 hebben we als opleider een aantal kernwaarden geformuleerd die typerend zijn voor NIVOO. Ook dit jaar kunt u weer van ons verwachten dat wij werken vanuit die drie kernwaarden: ‘Persoonlijk’, ‘Enthousiast’ & ‘Deskundig’.

Persoonlijk
Opdrachtgevers zijn voor ons geen ‘nummertjes’. U kunt van ons verwachten dat wij u persoonlijk en met oprechte interesse zullen helpen en ondersteunen bij uw opleidingsvraagstukken.

Enthousiast
Of u ons nou telefonisch, via de mail of persoonlijk spreekt, het enthousiasme moet er vanaf spatten. We zullen op en top gemotiveerd zijn om u te woord te staan en met veel passie te helpen en te adviseren.

Deskundig
Bij NIVOO staat deskundigheid hoog in het vaandel. Naast de brede expertise die wij intern bezitten, hebben ook onze docenten een zeer uitgebreide kennis van zaken. Deze kennis en expertise zullen we ook dit jaar weer inzetten om u en uw medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo maatwerkgericht mogelijk te scholen. Daarnaast blijven wij het lesmateriaal schrijven in onze eigen uitgeverij waardoor dit altijd up to date is!

Voor ú zetten wij een stapje extra en ook dit jaar zullen we weer doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Directeur