Het is weer mogelijk om uw kennis te updaten!

Als wegbeheerder of wegwerker hebt u tijdens uw werkzaamheden te maken met verkeersveiligheid. Om uw kennis hierover actueel te houden is het sterk aan te raden elke 2 á 3 jaar eens een (opfris)cursus te volgen. Zoals u van ons gewend bent, staan ook komend najaar weer diverse open inschrijving verkeersthemadagen op het programma. Welke voor u en uw medewerkers interessant zijn, kunt u hieronder vinden. Na het volgen van (één van) deze cursussen is de kennis van u en uw medewerkers weer volledig up-to-date.

Cursus Bebording, bebakening en markering (dinsdag 14 november 2017)
Deze cursus is interessant voor ontwerpers van bestektekeningen en medewerkers die bebording of bebakening aanbrengen en/of het wegdek voorzien van markering. Meer informatie vindt u hier.

Cursus Veilig werken aan de weg (dinsdag 21 november 2017)
Werkt u op of langs de weg? Zorgt u voor een veilige werkplek voor uzelf en uw collega’s? Dan is deze cursus interessant voor u. Ook voor toezichthouders en werkvoorbereiders is deze cursus van meerwaarde om te volgen.

Meer informatie vindt u hier.

Cursus Verkeerswetgeving (dinsdag 28 november 2017)
Bent u wegbeheerder? Dan is deze cursus van groot belang om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Meer informatie vindt u hier.

Heeft u 7 of meer personen die één of meerdere van deze cursussen moeten volgen, vraag dan naar de mogelijkheden voor het verzorgen van een cursus op locatie.

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Directeur