Nieuwe PHB

Beste lezer,

Er is weer nieuwe informatie beschikbaar gekomen over de wijzigingen van de Basisbekwaamheid BOA en over de nieuwe PHB-cyclus.

U kunt deze informatie lezen op de website van ExTH.

Toelichting ExTH Roadmap 2023 - ExTH

Daar staat onder meer info over de vorming van de nieuwe PHB, de globale inhoud van de verschillende modules van de PHB en in hoeverre de behaalde modules uit de huidige PHB met de nieuwe modules meetellen als een nieuwe akte moet worden aangevraagd.

Daarnaast is ook bekend gemaakt dat 4 mei a.s. de eerste inhoudelijke bijeenkomst voor opleiders gepland staat. Uiteraard zullen we daar aan deelnemen. De komende periode staat voor ons als opleider in het teken van deze vernieuwingen.

Ons doel daarbij is het samenstellen van optimale opleidingen en lesmateriaal om u ook na 1 januari optimaal van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen over één en ander? Stel ze gerust. Gezien de hoeveelheid vragen die we na onze vorige e-mail mochten ontvangen, is het fijn als u dat per e-mail doet, door op dit bericht te reageren. We antwoorden zo snel mogelijk of nemen contact met u op.

Tot zover deze berichtgeving. We houden u op de hoogte!

Hartelijke groet vanuit een regenachtig Maartensdijk,

PS al bekend met het werk van stichting Vrienden van Veiligheid? Zij dragen de BOA's van Nederland een warm hart toe. Check hun site op www.vriendenvanveiligheid.nl !

Geschreven door:
Henk Kroon
Directeur