Loading

.

Cursus spotlight
Omgaan met agressie: Banken
Offerte
Aanvragen
Neem contact
met mij op

Aantal winkelovervallen in 2016 gedaald, maar het zijn er nog 276 te veel!

Deze week publiceerde Detailhandel Nederland de cijfers van het aantal winkelovervallen in 2016. Het totaal aantal winkelovervallen kwam vorig jaar uit op 276. Aan de ene kant is dat een mooi resultaat, want het betekent een daling van maar liefst 70% in de afgelopen 7 jaar. Wel wordt er een verschuiving gezien naar andere vormen van georganiseerde criminaliteit, zoals plofkraken. 

Positieve evaluatie Workshop Omgaan met agressie

Een van onze opdrachtgevers (een grote Nederlandse bank) was enthousiast over de door ons verzorgde veiligheidsworkshop en plaatste een item in hun nieuwsbrief!

Workshop 'Omgaan met agressie'
Onlangs hebben we met een klein groepje de workshop 'Omgaan met agressie' gevolgd. Deze workshop haakt in op hoe om te gaan met zowel verbale als fysieke agressie en geeft je inzicht in waarom mensen bepaaldgedrag vertonen.

Wat zijn uw plannen voor 2016?

Wij gaan dit jaar weer verder met datgene waar we al ruim 25 jaar mee bezig zijn, namelijk het verzorgen van praktijkgerichte (maatwerk)trainingen en workshops op het gebied van Veiligheid. We zijn de eerste maand goed begonnen met een tweetal workshop Omgaan met agressie, een Opfriscursus BHV en een aantal mooie veiligheidstrajecten in het vooruitzicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende workshops en lezingen Omgaan met agressie, de Overvalpreventie Basistraining, winkeldiefstal Preventietrainingen en diverse BHV cursussen.

Hierbij een overzicht van enkele workshops en trainingen waar wij uw medewerkers van kunnen voorzien:

Workshop Omgaan met agressie
Overvalpreventie Basistraining
Winkeldiefstal Preventietraining
Opfriscursus BHV
Workshop Omgaan met lastig publiek.

Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een aantal nieuwe cursussen, dus ons cursusaanbod zal dit jaar worden uitgebreid. Houdt hiervoor onze website in de gaten.

Als laatste wil ik u er nog op wijzen dat u via onze social-media-accounts opLinkedIn,TwitterenFacebook, op de hoogte wordt gehouden over al het reilen en zeilen van NIVOO. Zeker de moeite waard om te volgen!