Open inschrijving verkeerscursussen voorjaar 2018 gepland!

Het is voor u als wegbeheerder of wegwerker weer mogelijk om uw kennis te updaten en te verdiepen. 

Tijdens uw werkzaamheden hebt u te maken met verkeersveiligheid. Om uw kennis hierover actueel te houden is het sterk aan te raden elke 2 á 3 jaar eens een (opfris)cursus te volgen. Zoals u van ons gewend bent, staan ook dit voorjaar weer diverse open inschrijving verkeerscursussen op het programma, waar u zich als individu of samen met collega’s voor kunt aanmelden. 

Welke cursussen voor u en uw collega’s interessant zijn, kunt u hieronder vinden. Na het volgen van (één van) deze cursussen is uw kennis weer volledig up-to-date. 

Cursus Bebording, bebakening en markering (woensdag 11 april 2018)
Interessant voor ontwerpers van bestektekeningen en voor medewerkers die bebording of bebakening aanbrengen en/of het wegdek voorzien van markering.
Meer informatie vindt u op de pagina Cursus Bebording, bebakening en markering.

Cursus Veilig werken aan de weg (woensdag 18 april 2018)
Werkt u op of langs de weg? Zorgt u voor een veilige werkplek voor uzelf en uw collega’s? Dan is deze cursus interessant voor u. Ook voor toezichthouders en werkvoorbereiders is deze cursus van meerwaarde.
Meer informatie vindt u op de pagina Cursus Veilig werken aan de weg. 

Cursus Verkeerswetgeving ( woensdag 25 april 2018)
Bent u wegbeheerder? Dan is deze cursus van groot belang om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden en waar nodig te verdiepen.
Meer informatie vindt u op de pagina Cursus Verkeerswetgeving voor de wegbeheerder.

Heeft u 8 of meer collega’s die één of meerdere van deze cursussen willen volgen, vraag dan naar de mogelijkheden voor het verzorgen van een cursus op locatie.

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Directeur