Onze kernwaarden!

Als opleider zijn we dagelijks voor u aan het werk. We helpen u graag groeien in uw vak! Wat we daarbij nog meer belangrijk vinden? Dat leest u in onze kernwaarden:

Persoonlijk
We leiden duizenden cursisten per jaar op. Veel cursisten volgen dezelfde opleiding, maar geen twee cursisten zijn hetzelfde. Iedere cursist heeft eigen omstandigheden, achtergronden en wensen. Natuurlijk zijn er algemene regels, procedures en voorwaarden. Waar mogelijk echter, maken we het graag persoonlijk. Een stukje begrip en aandacht maken soms een groot verschil. Onze uitdaging is om ieders unieke kracht aan te spreken en respectvol met elkaar om te gaan.

Enthousiast
Opleiden is niet alleen ons werk, het is ook onze passie! Met onze opleidingen worden cursisten beter in hun werk. Door de opleiding zo positief en leuk mogelijk te maken, kunnen we ze helpen groeien! Daar zijn we goed in en dat doen we graag. Taken worden enthousiast (met plezier en met energie) opgepakt. Elke medewerker draagt bij aan het groeiproces van onze cursisten en is waardevol in dat proces.

Deskundig
Als kwaliteitsopleider werken we dagelijks aan opleidingen waar cursisten zéér tevreden over zijn. Daarbij spelen de kwaliteit van het lesmateriaal en de inzet van onze docenten natuurlijk een grote rol. Even belangrijk zijn zaken zoals cursistenadministratie, techniek, design, advisering en planning. NIVOO zet zich in om daar optimaal invulling aan te geven en ondersteunt daarbij cursisten, opdrachtgevers, docenten en interne medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Geschreven door:
Henk Kroon
Directeur