Loading

PHB-volgsysteem

PHB-volgsysteem

Vanwege de Permanente her- en bijscholing in de verschillende domeinen heeft NIVOO het unieke PHB-volgsysteem ontwikkeld. Hiermee kunnen wij u volledig ontzorgen als het gaat om het voldoen aan de vakbekwaamheid zoals deze zijn opgenomen in de Beleidsregels BOA.
Nadat u geslaagd bent voor de Basisbekwaamheid BOA en u bent aangesteld als BOA dient u deel te gaan nemen aan de Permanente her- en bijscholing. Dit betekent dat u in 5 jaar tijd 4 modules moet afleggen.

Wat bekent dit voor u?

Wanneer u in het PHB-volgsysteem bent opgenomen zullen wij u ieder jaar pro-actief inschrijven en uitnodigen voor de volgende module en het bijbehorende examen. U hoeft dus niet zelf meer uit te zoeken wanneer en waar u kunt deelnemen. U hoeft uzelf ook niet ieder jaar opnieuw in te schrijven en het uitgebreide aanmeldingsformulier in te vullen. Kortom u wordt volledig ontzorgt!

Hoe kunt u worden opgenomen in het PHB-volgsysteem?

Wanneer u zich gaat inschrijven voor de Opleiding Basisbekwaamheid BOA of de Permanente her- en bijscholing kunt u dit direct aangeven op het aanmeldingsformulier. Zijn uw gegevens al bekend, dan is een telefoontje of een mailtje voldoende.