Loading

.

Lesmateriaal

wkpv II medium

NIVOO Uitgeverij specialiseert zich in het maken van praktijkgerichte uitgaven ten behoeve van cursussen, themadagen en workshops. Dan hebben we het niet over saaie, eindeloze stukken tekst, maar heldere en boeiende teksten, ondersteund door illustraties en schema's die het leren leuk maken. Naast al het lesmateriaal dat in onze opleidingen en trainingen wordt gebruikt, is het ook mogelijk om bij NIVOO Uitgeverij uw interne lesmateriaal te laten vervaardigen.

Naast het gebruik van het lesmateriaal voor onze eigen opleidingen, worden onze uitgaven ook gebruikt op een groot aantal ROC’s en bij de meeste OV-bedrijven.

De bekendste uitgave is hét BOA boek, dat door NIVOO Opleidingen wordt gebruikt in de Opleiding Basisbekwaamheid BOA. Daarnaast heeft NIVOO Uitgeverij diverse uitgaven passend bij de PHB-modules van de domeinen 1, 2, 3 en 4 ontwikkeld. De meeste uitgaven worden meerdere keren per jaar herzien. Hierdoor zijn ze altijd toegespitst op de meest recente eindtermen en exameninzichten en zijn de wetsteksten altijd up-to-date.

Hét BOA-OV boek is hét ideale studieboek voor de buitengewoon opsporingsambtenaar in het openbaar vervoer, dat in samenwerking met de OV-bedrijven is geschreven.

Daarnaast is NIVOO Uitgeverij verantwoordelijk voor de elektronische leeromgeving die u optimaal ondersteunt tijdens uw opleiding.

Get Adobe Flash player