Loading

.

Administratieve ondersteuning

Administratie aan het werk

Zowel bij de Opleiding BOA (OV), bij de Basisbekwaamheid BOA alsook bij de Permanente Her- en Bijscholing, komt veel kijken. Qua inhoud, maar ook administratief gezien. Los van de aanmeldingen bij diverse examenburo's, verwerking van presentie en voortgangsrapportages is ook een stuk planning van belang.

Wanneer men moet starten met de Basisbekwaamheid, is afhankelijk van de beëdigingsdatum. Dit geldt ook voor de Permanente Her- en bijscholing. Waar vroeger eens in de vijf jaar een opleiding moest worden gevolgd, is men nu bijna jaarlijks aan de beurt.

Voor iedere BOA in uw team is een ander opleidingssschema van toepassing, tenzij zij exact gelijke beëdigingsdata hebben!

Wij ondersteunen u niet alleen bij de gebruikelijke opleidingsadministratie, maar ook bij deze laatste uitdaging. U ontvangt van ons glasheldere overzichten. Daarin ziet u in één overzicht welke BOA wanneer moet starten, welke onderdelen afgerond zijn, of de examens gehaald zijn danwel een herexamen moet worden ingepland enzovoort. Binnenkort is dit alles ook eenvoudig in onze digitale leeromgeving te volgen. Zo bent u ondanks de nieuwe eisen toch eenvoudig up-to-date, net als uw BOA's!

Meer weten? Overleg over deze zaken of inhoudelijk op de nieuwe opleidingen ingaan? Bel (0346 - 21 74 21) of e-mail gerust met onze opleidingsadviseurs!