Loading

.

Compareren Domein VI


Bel mij
Offerte aanvragen


Duur:
2 dagdelen
Tijd:
09.30 - 17.00 uur
Plaats(en):
Incompany: Waar u maar wilt
Investering:
Incompany: Wij doen u graag een passend opleidingsvoorstel
Data:
Incompany: Wanneer u maar wilt

Ieder handhaver kan in feite worden opgeroepen om te compareren. Of men nu doorgaans bezig is met uitgebreide zaken en dossieropbouw of met het schrijven van de zo bekende combibon. Tenslotte kan een op het oog eenvoudige sanctie in hoger beroep al snel complexer worden. Zodra de zaak dit vereist, kunnen getuigen worden opgeroepen.

Hoe gaat zo'n rechtsgang nu in zijn werk? Welke rollen zijn er, wat gebeurt er nu praktisch stap voor stap? In deze workshop wordt u niet alleen in theorie maar ook in een rollenspel door een rechtsgang heen geleid. Zo weet u zeker dat u straks zelfverzekerd voor de rechter verschijnt. U zet dan niet alleen uzelf, maar ook de organisatie waar u voor handhaaft, goed neer!

Doel

De handhavers weten na het volgen van deze workshop wat er van hen verwacht wordt tijdens het compareren en hoe zij zich dienen te gedragen.

Doelgroep

De workshop is bestemd voor alle handhavers die bij behandeling van zaken waar zij onderdeel van uit maken, kunnen worden opgeroepen om voor de rechter te verschijnen.

Inhoud

Tijdends de workshop leert u op de juiste wijze op te treden in de rechtzaal. Aan de hand van de theorie en doormiddel van rollenspellen raakt u vertrouwd met het compareren.

De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Rol van de officier van justitie/rechter/raadsman
  • Beslissingsmodel van de rechter
  • Wet vormverzuimen
Certificaat

Na afloop van de workshop ontvangt u een NIVOO-certificaat als bewijs van deelname.

Aantal deelnemers

Aan één workshop kan door maximaal vijftien personen worden deelgenomen.

Ook interessant voor u?

Basisbekwaamheid BOA
Elementaire verhoorvaardigheden
PV training
Omgaan met overtreders


Bel mij
Offerte aanvragen